Cursus Legionella beheersing in de praktijk

Legionella-preventie
Met het opstellen van een Legionella beheersplan zijn de risico’s nog niet weggenomen. De aanbevolen aanpassingen aan de installatie moeten verzorgd worden door een installateur. Daarnaast moeten periodieke maatregelen worden uitgevoerd.

Cursus Legionella-beheersing
Voor zowel het beoordelen en interpreteren van een Legionella beheersplan als het uitvoeren van de maatregelen is kennis nodig. Uitvoerende medewerkers kunnen deze kennis opdoen met de 1-daagse cursus ‘Legionella-beheersing in de praktijk’. Deze cursus wordt zowel bij ons in Naaldwijk als ‘in company’ gegeven aan groepen vanaf 4 deelnemers.

Voor wie is deze cursus?
De cursus is interessant voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het beheersen van Legionella in waterinstallaties. Hierbij kan worden gedacht aan disciplines als installatiebeheer, facility management en ARBO-coördinatie. Voor het volgen van deze cursus is geen specifieke voorkennis en / of ervaring vereist.

De volgende vragen kunt u na deze cursus beantwoorden:
Wat is Legionella en wat zijn de problemen die deze bacterie kan veroorzaken?
Wat voor type watersystemen geven een relevant risico?
Welke wet- en regelgeving is van toepassing?
Met welke strategieën kan het risico van Legionella worden beheerst?
Hoe kunnen kostbare en tijdrovende periodieke maatregelen worden beperkt of voorkomen?

Certificaat
De cursus wordt afgesloten met een competentietest en een discussie. Alle actieve deelnemers ontvangen het Certificaat van Deelname aan de cursus ‘Legionella-beheersing in de Praktijk’.

Meer informatie over onze cursus, of inschrijven?
Neem contact met ons op via 0174-404180 of administratie@aquraat.nl

Over ons
AQURAAT is gespecialiseerd in waterkwaliteit. Water zit vol met opgeloste en niet opgeloste bestandsdelen. Deze bestandsdelen bepalen samen met de omstandigheden of het water de juiste kwaliteit heeft voor uw toepassing. Wij kunnen u helpen met het bepalen of uw water geschikt is voor uw toepassingen of hoe de benodigde kwaliteit bereikt kan worden.

Ecologisch onderzoek en advisering op het vlak van Ruimte en Milieu worden gepresenteerd op de website van ons zusterbedrijf Aqua-Terra Nova. AQURAAT werkt bij de uitvoering van projecten en diensten volgens De Nieuwe Regeling 2011 (herziene versie 2013).

Contactformulier

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden & Disclaimer.

AQURAAT BV
Leerdamseweg 44
4147 BM  Asperen
Telefoon: 0174 – 404 180
E-mail: info@aquraat.nl

KvK nummer: 70904480
BTW nummer:
NL 8585 050 22 B01
IBAN:
NL70 INGB 0008 3468 71
BIC: INGB NL2A