voedingswater in glastuinbouw

Online cursus “Voedingswater in de Glastuinbouw”

Aquraat heeft de online cursus Voedingswater in de Glastuinbouw gelanceerd. Onze senior watertechnologen hebben in deze cursus hun jarenlange ervaring met water in de Glastuinbouw verwerkt.

Voor wie is deze cursus?
De tutorials zijn in eerste plaats interessant voor glastuinbouwbedrijven. Maar ook voor tuinbouwleveranciers zoals bijvoorbeeld watertechnische installateurs is deze cursus zeer relevant.

Inhoud van de cursus
Deze cursus bestaat uit een tiental modulen van ca. 20 minuten, met de volgende onderwerpen:

1. Bodemleven
2. Voedingswater
3. Watergeefsysteem
4. Vervuilingsmechanismen
5. Ontsmetting
6. Nul-Lozing
7. MicroBiologisch Evenwicht
8. Nieuwe Routines
9. Conditioneren Voedingswater
10. Voedingswater Resumé

In bovenstaande modules wordt een accent gelegd op de organische kant van het voedingswater. Hierbij is er bijzondere aandacht voor het beheersen van de microbiologie in de watergeefinstallatie en het effect daarvan op het bodemleven.

Na deze cursus heeft u nieuwe routines, voor het verbeteren van de kwaliteit van het voedingswater. Het volgen van deze cursus duurt ongeveer 2 dagdelen. Doordat de cursus is opgedeeld in tien tutorials, kunt u het op eigen tempo volgen. De cursus wordt u aangeboden voor slechts € 147,95 per deelnemer!

Neem voor meer informatie contact op via cursus@aquraat.nl

 

 

 

 

Over ons
AQURAAT is gespecialiseerd in waterkwaliteit. Water zit vol met opgeloste en niet opgeloste bestandsdelen. Deze bestandsdelen bepalen samen met de omstandigheden of het water de juiste kwaliteit heeft voor uw toepassing. Wij kunnen u helpen met het bepalen of uw water geschikt is voor uw toepassingen of hoe de benodigde kwaliteit bereikt kan worden.

Ecologisch onderzoek en advisering op het vlak van Ruimte en Milieu worden gepresenteerd op de website van ons zusterbedrijf Aqua-Terra Nova. AQURAAT werkt bij de uitvoering van projecten en diensten volgens De Nieuwe Regeling 2011 (herziene versie 2013).

Contactformulier

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden & Disclaimer.

AQURAAT BV
Leerdamseweg 44
4147 BM  Asperen
Telefoon: 0174 – 404 180
E-mail: info@aquraat.nl

KvK nummer: 70904480
BTW nummer:
NL 8585 050 22 B01
IBAN:
NL70 INGB 0008 3468 71
BIC: INGB NL2A