Legionella filters

Wanneer uw drinkwaterinstallatie is geïnfecteerd met Legionella, worden doorgaans de vernevelende tappunten, zoals douches, buiten gebruik genomen. Besmetting met Legionella kan echter ook voorkomen worden door de bacteriën er bij het tappunt uit te filteren. U kunt deze filters in bijvoorbeeld douches of knijpdouches (voor in spoelkeuken) bij ons bestellen. 

Ook als u last heeft van een terugkerende Legionella-infectie, kan filtratie van uw water uitkomst bieden. Afhankelijk van uw situatie kan een filter bij de watermeter worden geplaatst of kan alleen het water bij vernevelende tappunten worden gefilterd. AQURAAT helpt u met een installatie op maat.

Voor specifieke legionella vragen kunt u mailen naar legionella@aquraat.nl of bellen naar 0174 – 404 180.

Over ons
AQURAAT is gespecialiseerd in waterkwaliteit. Water zit vol met opgeloste en niet opgeloste bestandsdelen. Deze bestandsdelen bepalen samen met de omstandigheden of het water de juiste kwaliteit heeft voor uw toepassing. Wij kunnen u helpen met het bepalen of uw water geschikt is voor uw toepassingen of hoe de benodigde kwaliteit bereikt kan worden.

Ecologisch onderzoek en advisering op het vlak van Ruimte en Milieu worden gepresenteerd op de website van ons zusterbedrijf Aqua-Terra Nova. AQURAAT werkt bij de uitvoering van projecten en diensten volgens De Nieuwe Regeling 2011 (herziene versie 2013).

Contactformulier

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden & Disclaimer.

AQURAAT BV
Leerdamseweg 44
4147 BM Asperen
Telefoon: 0174 – 404 180
E-mail: info@aquraat.nl

KvK nummer: 70904480
BTW nummer:
NL 8585 050 22 B01
IBAN:
NL70 INGB 0008 3468 71
BIC: INGB NL2A