Stranddouche

De stranddouche van Aquraat is een vandaalbestendigedoucheoplossing voor op het strand of bij het zwembad. De stranddouche is verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen, optioneel met een legionellafilter.

Het basismodel is uitgerust met een enkele douchekop (type A). Daarnaast is de  stranddouche beschikbaar in een uitvoering met een dubbele douchekop (type B) en in een uitvoering met een speciale kinderdouche (type C). De douche gaat standaard na ongeveer 10 seconden automatisch uit.

De stranddouche is verkrijgbaar in diverse kleuren, de primaire kleur is altijd grijs en de secundaire kleur is naar keuze in te vullen vanaf 10 stuks.

• Brede ronde voet gesitueerd in het zand.
• Wordt “klaar voor gebruik” geleverd.
• Optionele legionellafilter is zelfspoelend.
• Disposable legionellafilter is optioneel.

 

Over ons
AQURAAT is gespecialiseerd in waterkwaliteit. Water zit vol met opgeloste en niet opgeloste bestandsdelen. Deze bestandsdelen bepalen samen met de omstandigheden of het water de juiste kwaliteit heeft voor uw toepassing. Wij kunnen u helpen met het bepalen of uw water geschikt is voor uw toepassingen of hoe de benodigde kwaliteit bereikt kan worden.

Ecologisch onderzoek en advisering op het vlak van Ruimte en Milieu worden gepresenteerd op de website van ons zusterbedrijf Aqua-Terra Nova. AQURAAT werkt bij de uitvoering van projecten en diensten volgens De Nieuwe Regeling 2011 (herziene versie 2013).

Contactformulier

Bekijk hier onze leveringsvoorwaarden & Disclaimer.

AQURAAT BV
Leerdamseweg 44
4147 BM Asperen
Telefoon: 0174 – 404 180
E-mail: info@aquraat.nl

KvK nummer: 70904480
BTW nummer:
NL 8585 050 22 B01
IBAN:
NL70 INGB 0008 3468 71
BIC: INGB NL2A