Onze Categorieën

Monstername

Laat uw drinkwaterinstallatie nu controleren
op de aanwezigheid van Legionella.

Wij komen bij u langs voor monstername.
U ontvangt vervolgens een nette rapportage met uitgebreid analyserapport.
Wordt er Legionella aangetroffen?
Dan ondersteunen wij u graag en kunnen uw drinkwaterinstallatie toetsen aan de NEN 1006.

AS Fill Season filter set

Het filter AS Fill season zorgt met zijn microfijne membraan voor een veilige bacterieretentie van 99,99999 %. Dit komt overeen met log 7 en voldoet daarmee zelfs aan de eisen, die in de medische sector aan filterproducten worden gesteld.

Het filter AS Fill season product is eenvoudig in gebruik dankzij de G½”-schroefdraad. De in de kofferset meegeleverde basisaccessoires maken een snelle aansluiting van het filter op de vulslang mogelijk. Via de vulslang komt er gefilterd, bacterievrij schoon water in de tank. Naar keuze kan ook een optionele tankdopadapter worden gebruikt. Na gebruik kan het filter ter bescherming tegen verontreiniging of schade in de koffer worden bewaard. Aan het einde van het seizoen (verstrijken gebruiksduur) kan het filter weggegooid worden. Reservefilters zijn los verkrijgbaar.

Online Cursusen

Normaliter delen wij onze kennis middels via seminars, lezingen en ronde tafel gesprekken.
Nu dit door het #Covid-19 virus vrijwel niet meer mogelijk is, hebben wij onze kennis over
Water als energiedrager, Legionella beheersing in de praktijken Voedingswater in de Glastuinbouw vertaald naar een reeks van drie online cursussen. Deze cursussen zijn allen te volgen op eigen tempo.